Om iTi

Vi skreddersyr og leverer komplette løsninger slik at kundene våre kan ha fokus på egen kjernevirksomhet og det de er best på.


Våre tjenester omfatter implementering, drift og vedlikehold av virksomhetens IT-miljøbasert på on-premise løsninger, hosting- og skybaserte tjenester- eller en kombinasjon av disse,ofte betegnet som hybride løsninger

På sikt vil vi ikke lenger benytte betegnelsen «skytjenester» -de vil bare være der !Vi vil bruke de til nesten alt vi foretar oss både privat og i arbeide, og vi vil forvente at de «bare virker».

Kvalitet og fleksibilitet i leveranse av ulike skytjenester åpner for en hel verden av muligheter,og vi ser tydelige fordeler med en kombinasjon av skytjenester og interne nettverksbaserte løsninger.

iTi har fokus på hybride miljøer og løsninger tilpasset kundens behov.

Vi skreddersyr og leverer komplette løsninger slik at kundene våre kan ha fokus på egen kjernevirksomhet og det de er best på.

Vårt mål er å ligge langt fremme i teknologisk utvikling slik at vi kan tilby det beste av ny funksjonalitet raskt, men aldri på bekostning av kvalitet og sikkerhet, og aldri uten nøysommelig testing i forkant.

Våre tjenester leveres med personlig support, stabil drift og høy tilgjengelighet.

25 Million $

Research Budget

255.000

Patients healed

212 Doctors

working for you

125 Years

of experience