iTi Møterom

IT Innovasjon hjelper dere når behovet for ett funksjonelt og ryddig møterom melder seg. Vi setter av tid i salgsprosessen til å kvalitetssikre at dere får en møtearena som er tilpasset deres behov og deres måte å arbeide på. Møterommet bør fremstå som ryddig med skjult kabling og tilkoblinger som passer til moderne arbeidsverktøy, samtidig som at det er brukervennlig.

iTi Møterom

Videokonferanse

Videokonferanse har blitt en viktig del av den hybride arbeidshverdagen. Det er viktig at utstyret er tilpasset størrelsen på møterommet, men også at det er enkelt å bruke og fungerer hver gang. Vi har lang erfaring med videokonferanse og bidrar til at dere får riktig løsning.

Tjenesteinnhold

IT Innovasjon er en totalleverandør innen IT-tjenester og utstyr, og det samme gjelder møterom. Vi kan gi råd og leverer hele løsningen fra skjermer, videokonferanse, lyd-utstyr, tilkoblinger, styresystemer, møteromsbooking og møbler. Ett møterom trenger ikke være stort eller kostbart. Det viktigste er at det fungerer som det skal, da fungerer også møtene best.

Support på levert løsning er inkludert uten ekstra kostnad