Kjære kunde/samarbeidspartner.

Vi i IT Innovasjon vil gjerne benytte anledningen til å ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år. Vi takker for det gode samarbeidet vi har hatt i året som har gått, og ser frem til å fortsette å levere IT- og Telefoni-løsninger av høy kvalitet til deg i året som kommer. Vi setter stor pris på din tillit og ditt engasjement, og håper du er fornøyd med våre tjenester.

Vi håper du får en fredelig og hyggelig julefeiring med dine nære og kjære, og at du får tid til å slappe av og nyte denne spesielle tiden på året. Vi gleder oss til å høre fra deg igjen i 2024, og til å ta fatt på nye og spennende prosjekter sammen med deg.

I år har vi valgt å gi vår julegave til Frivillig sentralen, siden det også i år er mange familier med utfordringer, spesielt rundt høytiden vi er på vei inn i.

 

nb_NONO