En intelligent tjeneste i verdensklasse som enkelt sikrer bedriften mot ukjente trusler på nett.

På mobil og mobilt bredbånd kan alle få SafeZone så lenge du er bedriftskunde hos Telenor.

Trusselbildet på nett er i konstant endring, og for mange vanskelig å forstå. Alt som skal til for at et sikkerhetsbrudd kan skje er ett klikk på en infisert lenke. Når uhellet først har skjedd, kan det ta hele 6-9 måneder før det oppdages at noen er inne i bedriftens systemer. SafeZone er et effektivt hjelpemiddel for å hjelpe dere å stoppe trusselaktørene før de noen gang når virksomhetens nettverk eller endepunkter.

Denne tjenesten er den raskeste og enkleste måten å beskytte bedriften uten å måtte tenke på installering, oppdatering og vedlikehold. Den samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter. Det forhindrer effektivt at noen gir fra seg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare.

post@it-i.no

kontakt@psvelektro.no

nb_NONO