Air Cargo Logistics AS vet at alle yter best når arbeidsplassen er optimalisert. Det er en rolig og ryddig atmosfære mellom de høye skilleveggene, og hev-senk pultene gjør at man enkelt kan variere arbeidsstillingen
Om oss
Sosiale møteplasser er ekstra viktig for trivsel i en bedrift med 24/7 drift, og Air Cargo Logistics AS har gått langt for å gjøre det koselig for alle som er innom.
Kontakt oss
De har anskaffet en profesjonell espresso maskin til fri bruk etter en rask opplæring. Har man det litt travelt, kan en enklere kaffemaskin brygge deg en kopp på noen sekunder.
Kontakt oss
Previous slide
Next slide

Air Cargo Logistics AS har i mange år benyttet IT Innovasjon AS til å drifte alt av IT og nettverk samt sørge for at systemene er stabile og trygge.


De er blant de ledende leverandørene av luftfraktlogistikk av sjømat i Norge.
På grunn av unik kompetanse innen planlegging, håndtering og gjennomføring av raske pålitelige løsninger – gir logistikktjenestene høy ytelse. Eller som de selv sier; Kvalitet i bevegelse!

Air Cargo Logistics AS sørger for at fersk Norsk sjømat når kravstore kunder over hele verden like fersk som når den forlot produsentene. Dette krever stålkontroll på logistikken og krystallklar kommunikasjon.

Det har drift 24 timer i døgnet, 365 dager i året, dette krever
naturligvis stabile IT systemer, og IT Innovasjon har styrket sikkerheten og skalerbarheten ved å overføre systemene til Microsoft Azure som er Microsofts sky-plattform innen databehandling.

nb_NONO