Asle Skoveng Kranservice AS har valgt IT Innovasjon som samarbeidspartner på IT drift, vedlikehold og sikkerhet.
 
Selskapet ble grunnlagt i 1976 og har hovedkontor på Skedsmokorset noen få kilometer nord for Oslo. Med Østlandet som primærmarked har de gjennom 45 år opparbeidet inngående kjennskap til lokalområdet. For store og langvarige oppdrag dekker de hele Norge. I tillegg til mobilkraner, utfører de oppdrag med lastebilkraner, teleskoptrucker, og maskiner for spesialtransport. (Frakt av objekter som er større enn det som er tillatt på veiene)
 
Asle Skoveng Kranservice AS ønsker å bidra til det grønne skiftet, og er i prosess med å anskaffe strømdrevne mobilkraner som arbeider støy- og utslippsfritt. Det blir nok satt stor pris på av naboer og andre på jobbstedet.
 
De har fagfolk tilgjengelig hele døgnet året rundt om det skulle oppstå behov for kompetent hjelp, og er de alltid klare til å bidra med rådgiving og å utføre oppdraget.
 
nb_NONO